Odbačeno siroče – od 226. do 228. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 226. do 228. epizode

By  | 

Collage

Odbačeno siroče – od 226. do 228. epizode
Prevod: Tempesta

226. epizoda
Svi su srećni i ponosni zbog Čakorine pobede. Čakor se seti šta je obećala Bhagya-ji. Direktor objavi da je sa Čakorinog imena skinuta ljaga i da je primaju nazad u školu. Arjun kaže direktoru da Čakor želi ponovo da polaže test i da tako dokaže da nije varalica. Direktor pristaje.
Teđašvini kritikuje Suraja što je izgubio trku. On joj kaže da je namerno pao jer mu je Vivaan rekao da će mu Čakori pomoći kao i pre. Čakori dođe tu i kaže mu da je znala da je to namerno uradio. Suraj joj preti. Teđašvini grdi Čakor.
Čakor govori Teđašvini da je Bhagya njena starija ćerka, uverava je da ona nije umrla i da je krije njen muž. Teđašvini shvati da ih Girja prisluškuje. Zahteva od nje da joj kaže istinu. Girja sve prizna. Teđašvini je šokirana i udari šamar Girji. Čakori kaže Teđašvini da je Bhagya u Arjunovoj kući i vodi je tamo.
Bhaiyaji je zabrinut da bi Teđašvini mogla saznati istinu.
Teđašvini i Bhagya se grle i emotivne su. Bhagya nazove Teđašvini majkom. Čakor se smeši. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *