MN.04.11.2013.,Ira oprasta Sanci - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN.04.11.2013.,Ira oprasta Sanci

By  | 

jFSGseouROUJoIra oprasta Sanci

Epizoda pocinje kako A pokusava da ubedi Siva da Sanci ne zasluzuje da se tako ophode prema njoj.Siv odbija da oprosti Sanci,kaze da je on zbog nje maltretirao ljude u Bali Haveli I dodaje da ne moze da zaboravi sramotu sa kojom se suocio zbog nje.Siv kaze da ne moze da zaboravi njena dela.A mu kaze da joj da sansu da otpocne zivot iznova.Siv joj kaze da spava.
J razgovara sa Nanduom,on cuje zvuk narukvica I okrene se I vidi Gangu.Uzima je za ruku,G se smeje.Dolazi Kaka,J se oseca postidjeno.K se smeje,kaze G da pripremi caj a zatim dorucak.K kaze svima da se spreme za dorucak koji ce im pripremiti nova snaja.

Ira nudi caj Daddu.K zove Iru I zeli joj srecan Divali.Ira njoj takodje.Dadu uzima tel.,zeli K srecan dIvali I moli se za porodicno vezivanje I srecu.Sanci kaze A da joj nije nista potrebno.A joj kaze da se skoncentrise na sebe I pocinje da se ponasa normalno.Sanci kaze niko ne zeli ovde da prica sa mnom,cak ni na Divali.A joj kaze da krene sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Daddu pita za Mahija.Ira kaze da je otisao na vezbu I da je Siv otisao da ga poseti.Dadu zatim pita za A.Upravo tada A silazi sa Sanci I postavlja joj pribor da sedne za trpezarijskim stolim.A joj kaze da jede sa ostalima I da ponekad pripremi hranu.Svi gledaju ljutito u nju.Ira kaze A da oni ne mogu da oproste Sanci ono sto je uradila.Sanci krene,ali je A zaustavlja I kaze da je ona takodje deo porodice I potrebno je da joj se oprosti.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

47 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *