Mn 24.02.2016.,(2124 epizoda),Akira je ljut na seljane! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 24.02.2016.,(2124 epizoda),Akira je ljut na seljane!

By  | 

page 2

Akira je ljut na seljane!

Epiyoda počinje kako Dennu govori Akiri da mu garantuje da ih niko nije prepoznao.Akira viče na njega i kaže mu da bi ih indetifikovali da nisu otišli.Deenu pita šta da rade bez vina.Akira se smeje i pita ga ko kaže da neće piti vino, govori mu da će piti ispod drveta.Kaže da je to najbolje mesto jer niko ne dolazi noću.Akiri nedostaju Harki i Kundan i razmišlja da ode da ih vidi.Zaspi i ispušta praznu bocu vina.

Anandi kaže Šivamu da je srećna što se vratio u svojoj sobi.Šivam kaže da se vratio jer je Nimboli otišla.On je poziva da vidi izložbu crteža u njegovoj školi.Anandi kaže da neki ljudi dolaze u Šiv Niketan kao inspekcija i da ne može da dodje.Šivam kaže da želi da njegov medaljon bude pored njega, da oseti njegovu prisutnost.Anandi mu stavlja medaljon, kaže mu da ga dobro pazi.Šivam obećava da hoće.Anandi ga ljubi.Anandi gleda u Šivovu sliku i govori da ne zna kad će Nandini biti u njenom krilu zajedno sa Šivamom.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *