Swaragini (07. ep.) 10.03.2015. - Lucky je ustvari Raginin vjerenik! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (07. ep.) 10.03.2015. – Lucky je ustvari Raginin vjerenik!

By  | 

12825597_994108953969694_1162090079_n

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Shumi i Didom koje odlaze u kuhinju.Tamo ugledaju Swaru kako kuva rucak.Swara im pokazuje sta je skuvala.Kaze da je napravila Didinu omiljenu hranu.Dida moze biti mnogo ljuta na nju ali ako joj iznese njenu omiljenu hranu,vise nece biti ljuta.Dida se pravi ljuta,izme puri(slicno lepinji) i vidi da je zagoreo.Ona i Shumi se smeju.Swara kaze da hoce da odobrovolji Didu.Kaze da ne mora nista da uci jer je ona dete novog veka.Ona je naucila jos dok je bila u majcinoj utrobi.Kaze da ako je hrana pravljena iz srca, nije vazno kakva ce na kraju ispasti. Shumi:”Da,koji talenat.Gospodjice Swara Bose,glavni kuvaru,pre koliko ste ukljucili sporet?” Swara:”Pre pola sata.” Dida i Shumi se sokiraju.Tada odjednom iskoci pistaljka iz lonca i Swara cucne a Dida i Shumi se zastite rukama.Cuje se pistanje.Shumi pokusava da ga ugasi ali samo postane jos gore.Dida je grdi da nista ne zna dobro da uradi. Swara:”U pravu tako,Dida.Svi znaju da naprave caj.Ovako sam ja napravila puri koji ne znaju svi da naprave.” Shumi joj pokazuje izgoreli puri.Swara im kaze da ne brinu,nece ih ostaviti gladne.Vec je spremila hranu.Shumi i Dida se nasmeju.Dida je uhvati za usi i kaze joj da se ne sali tako vise.Swara obeca i Dida je pusti.Swara ode,krene da skida kecelju i zacuje telefon.Javi se i odjednom sokira.Ne cujemo sta joj prica osoba sa druge strane. Na obalu dolazi Ragini i gleda u Swaru koja je vec tamo.Swara uzima kamencic da baci u vodu ali ugleda Ragini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *