Simar - 05. 03. 2016. - Sughanda planira da ukloni Simar sa svog puta! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 05. 03. 2016. – Sughanda planira da ukloni Simar sa svog puta!

By  | 

capture-20160305-210502

Zamolili bismo sve ‘tihe’ čitaoce da ovom prilikom iskažu svoje mišljenje u komentar,da bi pružili motivaciju prevodiocu i dali svrhu detaljnim prevodima. Obično se kaže da se svaki trud isplati,tako da se nadamo da se i trud naše prevoditeljke Anabele isplati. Nadamo se da ćete pružiti još jednu šansu ovoj seriji i uljepšati stranicu svojim komentarima. Unaprijed se zahvaljujemo na pruženoj podršci. 😀
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Simar se vraca kuci, ona se nada da ce sve od sada ici na bolje, nakon molitve koju je odradila sa Anandi u hramu, Bogu Shivu. U medjuvremenu, u Baradvadj kuci, Sandju planira da napravi snimak svoje kuce, kako bi pokazala svima u razredu, kakvu kucu ona ima. Sughanda: “Gde odnosis to voce?” Karuna: “Odnosim Staramajci.” Sughanda veli da ce ona odneti voce Staramajci. Ona uzme voce u ruke, i krene ka Staramajcinoj sobi. Nesvesno, ona prodje salonom, i snimljena je na Sandjuinom video snimku. Simar dodje kuci, ona prokomentarise kako bi bilo dobro da ode i presvuce se. Sandju: “Mama, zelim nesto da ti pokazem!” Ona isprica Simar o video snimku koji je napravila, Simar je pita da joj pokaze sta je snimila na tom videu. Sughanda ugleda sebe poput duha na video snimku, zapanjena je. Ona se misli kako mora da zaustavi Sandju, mora da je spreci da pokaze Simar video snimak. Snimak ne radi, ne pocinje. Sandju se pita zbog cega video ne radi, ne pusta se. Simar kaze Sandju da joj doda mobilni telefon, nakon toga i ona primeti da video ne radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *