Swaragini (10. ep.) 13.03.2015. - Dida ispriča sve Swari! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (10. ep.) 13.03.2015. – Dida ispriča sve Swari!

By  | 

capture-20160307-192811

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Ragini i Lakshem koji se saginju da uzmu Shekarove blagoslove.Shekar stavi ruku samo na Ragininu glavu.Svi gledaju iznenadjeno.Dadimaa kaze da je Shekar emotivan.Kaze Chotuu da donese slatkise.Dida kaze da nema neprijateljstva izmedju njih.Kaze da joj je Dadimaa bila najbolja prijateljica.Nije bilo nikakvog zida na terasi.Uvek je cistila ribu nakon sto zatvori vrata.Kada god je bio bilo kakav festival u Dadimaainoj kuci ona je zvala Didu. Dadimaa daje svima slatkise.Dida kaze da su Shumi i Shekar voleli jedno drugo:”Onda,jednog dana…” Prikazano je secanje. Shumi hrani Shekara.On joj daje narukvice i stavlja ih na njenu ruku glumeci da je ljut.Dida kaze da ih je videla i uplasila se: “Znala sam da ce se nase prijateljstvo zavrsiti onda,ali Shekar me je uverio da ce se njegova majka sloziti.” Dida objasni Shekaru da se njegova majka nece sloziti.Shekar kaze da ce ubediti roditelje da se sloze ako poprica sa njima jednom.Pita je da ga podrzi.Dida prica sa Dadimaa u sledecoj sceni o njihovoj veridbi.Dadimaa odbija njihovu vezu i krivi Didu da je ucila cerku da uhvati Shekara.Shumi kaze da nije tako:”Zavoleli smo se od pre i volimo jedno drugo.” Kaze da pita Shekara.Dadimaa uhvati Shuminu ruku i izbacuje je iz kuce.Kaze joj da njen sin ima vaspitanje i da je nece voleti.Dida kaze da ju je Shekar obedio da ih podrzi.Dadimaa kaze da je njen sin vrlo kulturan i ne gleda tako devojke.Nazove Shumi zmajem koga su isekli(u smislu zmaja koji se pusta pa kome su osekli konac).Ona zove Sehkara.Shekar dolazi.Shumi mu kaze da isprica istinu. Dadimaa pita Shumi da ostane daleko od Shekara.Dida kaze Shekaru da isprica sve.Dadimaa pita Shekara za odgovor. Dida:”Obeao si da ces podrzati Shumi.” Shekar:”Da,volim Sharmishtu.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *