Rana ji zapošljava Gayatri na sedam dana!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (162. ep.) 7.3.2016. – Rana ji zapošljava Gayatri na sedam dana!

By  | 

1

Pandit zaustavi Gayatri rekavši da je to kraljevska pooja, ali ona nastavi.
Rajeshwari kaže Lakhanu da ako služavka može ostati više od sedam dana, mora je pozvati.
Sa druge strane, Kunwar i Kokila dođu da izgrde Pandite kako mogu dozvoliti strancu da uradi pooju. Rajeshwari dođe i pita šta ona radi u njihovom hramu. Ona uhvati Gayatri. Gayatri je pita da li je ovo njen hram, Rajeshwari se ispravi da je ovo Shivov hram. Gayatri je pita zašto je rekla da je njen hram ako mora da stavi i svog idiola tu. Rajeshwari je pita ko je ona, Gayatri se predstavi kao Savetri. Lakhan dođe tu i kaže da je ona njegova sestra, o njoj je pričao. Rajeshwari kaže da je Rana ji neće podneti, ali Gayatri kaže da on neće moći da odbije njenim jelima. Rajeshwari joj kaže da ode, ali ona padne dok pokuša da gurne Gayatri. Gayatri joj pruži ruku koju ona odbije. Rajeshwari kaže da ne može da zaposli tako bezobraznu služavku, sama će brinuti o svom mužu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rana ji stoji sa bičem u ruci da kazni slugu koji ga je probudio. On se izvini, ali Rana ji ne sluša. Krene da ga udari kad ga uhvati za ruku snažno, kaže slugi da beži. On tako i uradi. Rana ji pokuša da otme Gayatri bič iz ruke na silu. Umesto toga, Gayatri mu padne u naručje. Gledaju se. Rana ji je pita kako se usuđuje da pusti njegovog krivca da pobegne. Gayatri pita kakva je to pravda bila. Rajeshwari dođe i pokaže Rana ji-u povredu na njenoj ruci rekavši da je to ona (Gayatri) uradila. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *