Mangla ludi nakon što izgubi Nimboli!

Indijske Serije

Mn 24.03.2016.,(2145 epizoda),Mangla ludi nakon što izgubi Nimboli!

By  | 

pageMangla ludi nakon što izgubi Nimboli!
Prevod čitateljka Nana.Hvala!:)

Epizoda počinje sа Shivamom koji pokazuje sliku Nimboli i govori joj: to smo mi napravili. Anandi ih pita da popiju mlijeko. Ona kaže Nimboli da je sutra poseban dan, јер je ovdje došlа kao kćer. Kaže želim učiniti nešto posebno zа tebe i pita je šta bi ona želela. Nimboli kaže želim da me zovu Nandini. Anandi i Shivamu je drago. Anandi kaže svi će te zvati Nandini. Nimboli pije mlijeko i poziva svoju mamu. Anandi se smije i kaže da je čeznula za ovaj dan. Ona je hvali i poljubi. Shivam se nasmiješi. Nimboli je pita zašto joj prije nije rekala da joj je ona mama. Anandi kaže samo zato što mi je Mangla rekala da mrziš svoju mamu i to je razlog zašto sam odlučila da neću reći ništa. Nimboli pita zašto nam je to Disa učinila?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi kaže mi ćemo pričati o tome kasnije. Ona kaže da će ih oboje uspavati, i pjeva Lori. Shivam i Nimboli spavaju na njenom krilu. Nimboli spava slušajući Lori. Shivam gleda nju sa smiješkom. Nimboli sanja kako joj Mangla pjeva Lori. Anandi pita Shivama da li je on sretan? Shivam kima glavom za da i pita je da li je i ona sretna? Anandi kaže da se ne sjeća kada je bila toliko sretna. Ona spava s njenom djecom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *