Dadimaa vređa Durga Prasada i oboji mu lice!

Indijske Serije

Swaragini (75. ep.) 12.06.2015. – Dadimaa vređa Durga Prasada i oboji mu lice!

By  | 

12962457_1016508398396416_613915141_o

Dadimaa vređa Durga Prasada i oboji mu lice!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Sanskaar deli svoj bol sa Sujatom.Prica o zamci koju je postavio Lakshu kako bi ga Swara zamrzela. Dadimaa prica lose o Lakshu i vredja Durga Prasada.Kaze da im ne veruje.Policija dolazi sa kidnaperima.Shekar ih pita ko je narucio da kidnapuju njegovu cerku.Banditi izgovaraju Lakshevo ime.Laksh je sokiran i pita kada su ga oni videli.Banditi kazu da ih je zvao i dao im 50 000 rupija za posao.Takodje je obecao i jedan 1 milion nakon sto urade posao.Laksh se naljuti i uhvati ga za okovratnik.Kaze da je nevin.Kaze Durga Prasadu da nije nista uradio i da je nevin.Shekar vredja Durga Prasada.Laksh pada pod njegova stopala i kaze da u veruje.Sklopi ruke i kaze Swari i Ragini da se promenio.Zasto bi zeleo da unisti njen rodjendan.Kaze im da mu veruju.Shekar kaze inspektoru da ga uhapsi.Laksh moli govoreci da je nevin.Inspektor ga uhapsi i veze mu ruke.Laksh pita sve da mu veruju. On place zahtevajuci da mu veruju.Durga Prasad kaze Adarshu da trebaju ici kuci.Dadimaa ga zaustavi i baci crnu boju na njegovo lice,kao sto je on uradio Dada ji-u.Svi su sokirani.Ona kaze da je sada isteran iz zajednice.Njegov sin je dokazao da on ne moze ostati u zajednici.Kaze da mu je sam Laksh obojao lice.Durga Prasad odlazi nakon uvreda.Swara pita Dadimaa zasto ga je vredjala. Dadimaa joj kaze da cuti i kaze da je to njena osveta.Shekar bi nesto da kaze ali ga Dadimaa isece.Shumi kaze Shekaru da to nije bilo dobro.U cemu je onda razlika izmedju njega i njih.Nemaju nikakav mir uzimanjem osvete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *