Kako da nazovem ovu ljubav? – 223. epizoda - Kuši odbija nagradu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 223. epizoda – Kuši odbija nagradu!

By  | 

1

Kako da nazovem ovu ljubav? – 223. epizoda
Voditelj najavljuje sledeću izvedbu, kaže, vreme je za strah i sreću, jer na scenu dolaze jedna vila, i jedan demon (rakshas). 😀 Nakon te izvedbe, usledi još jedna, ali Arnavu očito nije zanimljivo, iako se svi oko njega sjajno zabavljaju i smeju, i prevrće očima dok sedi u publici. Manorama i Pajal su spremne, ali je Pajal nešto zabrinuta i zamišljena i ona i Aparna se misteriozno gledaju. Mano pokuša da skrene Pajal pažnju, nazivajući je Rada (to joj je uloga u njihovoj predstavi), a kad to ne upali nazove je opet i Krvavom nogom. Pajal je sva pokunjena, a Mano je nazove sad i Kraljicom govora pa je upita je li to nervozna. Vina (Manoramina prijateljica) pogleda svoju snahu koje je takođe zamišljena. Mano veli Pajal da je naučila nešto u ovom životu, a to je kako da drži emocije pod kontrolom. Pajal joj izjavi da mora nešto da joj kaže, ali Mano veli da će joj reći kod kuće, ne sada. Sad idu da odrade ono zašta su i došle. Voditelj ih napokon najavi, vreme je da na scenu izađu Rada i Krišna (Pajal i Manorama). Mano se prva pojavljuje na sceni i svira frulu govoreći da čeka svoju dragu Radu koja je sigurno na putu i koja uvek dotrči čim čuje frulu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: indiandisspyaarko.blogspot.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

86 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *