Odbacena 19.03.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 19.03.2013.

By  | 

Akash kaze Miti da se presvuce, a on ce joj doneti nesto da pojede, ljubi je u celo. Miti se priseca kako je srela “Vishnua” i kako su se “zavoleli”, smesi se. 

5

Ekadish u holu zaustavlja Akasha i aplaudira mu na glumackim vestinama, kaze da je na sekundu i ona pomislila da se zapravo zaljubio u Miti. Kaze da se odlicno oseca nakon sto ju je videla u bolovima, to joj je bila velika kazna. Celog zivota ona ne bi hodala bosa po suncu. Pita Akasha zasto ju je doveo kuci tako rano, rekla mu je da je ostavi da lezi tamo do sumraka. Akash je zbunjen, kaze kako je nije on doveo, zasto bi je doveo ranije kad su se vec dogovorili da je vrati uvece. Oboje se pitaju ko je onda Miti ostavio napolju u hodniku. Miti zove Akasha, pa ga E. tera da se vrati u sobu. Akash joj kaze da ne bude tuzna jer to nije Mitina poslednja kazna, zlocesto se nasmeje. E. ostaje da razmislja ko je to mogao da dovede Miti.
Akash unosi Miti hranu i hrani je, ona ga pita da li ju je on doneo kuci. Akash klimne glavom oklevajuci. Ona kaze da naravno da jeste bio on, nije mogao biti niko drugi. Akash u sebi razmislja kako je dobro to sto Miti ne zna da nije on bio taj koji ju je doveo kuci, ali se i dalje pita ko je to mogao da bude. On kaze Miti da zaboravi sada na sve i da jede, doneo joj je omiljeno povrce. Ona se nasmesi i prokomentarise kako joj ga je i baba spremala. Akash se nasmesi i gleda je zlobno dok joj daje zalogaj. Miti pocinje da kaslje jer je hrana vrlo zacinjena. Akash odlazi da joj donese vodu, kaze joj da se ne pomera odatle. Miti ga zove, kaze da ne moze da izdrzi, ustaje s kreveta i hramlje od bolova. Ekadish i Mama je posmatraju skriveni, kazu Akashu da je pusti da se muci jos malo, a ako ga nesto pita da joj kaze kako je nije mogao gledati u bolovima, pa je otisao kod majke po lek. E. odahne srecna i kaze da oseca ogromno zadovoljstvo videvsi Ichinu cerku u bolovima. Akash je pogleda i kaze kako je posle toliko godina vidi nasmejanu. Takvu ju je video jos samo u detinjstvu kada su im dani bili srecni. Oci su mu suzne. Kaze kako je obecao nesto i danas je njen sin Akash to obecanje ispunio. Doveo je cerku zene koja joj je zbrisala osmeh, pred njene noge. E. se nasmeje, Akash joj kaze da je srecan kada vidi da je njen bol sada manji. Oni se grle i Ekadish mu place na ramenu.
U kuci Thakurovih odrzava se pooja (molitva) za Tapuino ozdravljenje. Ratore, Mukta, Icha, Vir i Surbhi su u bolnici.
Ratore kaze Mukti da ne place jer Ratoreovi nikad ne gube. Oni se grle. Surbhi ih posmatra, glumi da je suzna i dirnuta. Ona pozove Muktu jer zeli da joj kaze nesto. Ratore klimne glavom i Mukta krene sa Surbhi.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *