Sudha pokuša da se ubije!

Indijske Serije

Mn 10.05.2016.,( 2 sezona, 12 epizoda),Sudha pokuša da se ubije!

By  | 

page

Sudha pokuša da se ubije!

Epizoda počinje sa Nandini koja čuje Sudhu kako razgovara sa Premalom i kaže mu da ne prekida poziv.Nandini je pita zbog čega plače.Sudha joj kaže da prenese gospodinu Shekhawat-u da vrati stvari za Šagun jer su Premalovi roditelji otkazali venčanje.Nandini je šokirana i kaže joj da će pričati sa njima.

Sudha je ljuta i kaže da nisu rekli razlog.Ona se brine za poštovanje svojih roditelja.Nandini je ubedjuje da će pričati sa njima.Sudha joj kaže da je ona razlog i kaže joj da ide. Nandini odlazi.Nandini razmišlja o Sudhi i pita se u čemu je njen problem, šta je u njenoj glavi…Kasnije Nandini leži u svojoj sobi i ne može da spava jer se priseća Sudhinih reči.Ona je nemirna i ustaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini odlazi kod Sudhe u sobi.Napeta je jer Sudha ne otvara.Ona odlazi kod Krisha, budi ga i pita da joj pomogne.Krish joj kaže da ga pusti da spava.Nandini mu kaže da Sudha ne otvara vrata.Krish kreće sa Nandini.Njih dvoje kucaju na njena vrata.Krish kaže da moraju da razvale vrata.Nandini se slaže.Krish razvali vrata i oni nalaze Sudhu onesvešćenu na podu sa otrovom za pacove u svojoj ruci.

Nandini je pita šta je to uradila.Krish joj kaže da još uvek diše i da moraju da izbace otrov pre nego što se pomeša sa njenu krv.Nandini daje Sudhi vodu.Nandini zove Amita i kaže mu da je Sudha popila otrov.Amit joj kaže da daje Sudhi što više vode i izazove joj povraćanje.Krish je pritiska za stomak kako bi povratila otrov.Nandini mu kaže da moraju da je odvedu u bolnicu.
Vozač taksija odbija da ih odveze jer se boji da će to trovanje biti policijski slučaj, ali se nakon Krisovog ubedjivanja složi.Gospodin Shekhawat sa ženom izlazi i drži bocu otrova.Pitaju za Sudhu.Krish kaže da je Nandini odvezla u u bolnicu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *