Akash laze Vishnua!

Odbačena

Odbacena – 21.11.2013. – Akash laze Vishnua!

By  | 
Sa seta

Sa seta

Akash laze Vishnua!
Dharamvir kaze Ekadish da se pobrinuo za slucaj Nirbhay-jevog ubistva. On ustane i pocne da razgleda salon. Nastavi kako je taj slucaj u njihovom mestu zatvoren, ali ovde (u Mumbaju) je svaki slucaj otvoren. Zatim primeti kako stvari u salonu izgledaju strano. Ekadish klimne glavom. Gomti kaze da je samo kuca u indijskom stilu, ostalo nije. D. pita Ekadish da li je Akash spreman. Ekadish pokusa da mu skrene paznju na hranu, ali D. to primeti. Ova mu odgovori da je nemoguce da je njen sin odbije. D. trazi odgovor sa “da” ili “ne”, policajci su navikli da dobijaju jasne odgovore. Gleda neku figuru. Pavitra mu kaze da je u kuci sve jako skupo.
Ekadish: “Sve ovo pripada mom sinu, a sada ce pripadati i tvojoj cerki!”
D. joj daje fotografiju svoje cerke, zove se Ambika (mi ne vidimo fotografiju).
Dharamvir: “Oduvek sam za nju sanjao da postane snaja velike i bogate kuce i da gospodari nad svima!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *