Tripurari se udružuje sa Kamini,Phool Chandom i Asthanom!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (252. ep.) 19.05.2016. – Tripurari se vraća i udružuje sa Kamini,Phool Chandom i Asthanom!

By  | 

capture-20160519-214040

Tripurari se udružuje sa Kamini,Phool Chandom i Asthanom!
Epizoda počinje sa Dhaani koja dolazi u Asthaninu kuću i čuje kako Asthana pominje Dasharathovo ime i kaže ‘ živi dugo,Dasharath Tripathi’. Ona se pita zašto spominju Dada ji-evo ime,viri kroz prozor. Phool Chand pita Asthanu da drži torbu sa nakitom na sigurnom,bilo je teško donijeti je tu. Asthana ga pita da priča tiho,on (Asthana) će presuditi protiv Dasharatha,što će ostaviti njegovu (Dasharathovu) porodicu slomljenu od šoka. Phool Chand veli da je bilo jako teško donijeti to. Dhaani razmišlja da su oni ulovili Dada ji-a u zamku. Asthana veli da je Dasharath u zatvoru,mislio je da njih napraviti budalama. Phool Chand govori da je Viplav jako pametan,možda sumnja u njih. Dobije video poruku i pokazuje Asthani govoreći da je to Dasharathov crni posao. U videu,Dasharath je prikazan kako ostavlja torbe sa nakitom u svoj ormar. Asthana upita ko je to poslao. Phool Chand mu govori da gleda video i neka ga ne ispituje. Doda da je Dasharath jeftin čovjek koji je uzeo novac koji je skupljen u dobrotvorne svrhe. Upita ga da mu da da nosi zlatnu narukvicu,Asthana pristaje. Vidi da je prozor otvoren i pita ko je otvorio. Phool Chand ode da zatvori i vidi vaznu koja je pala. Ugleda i Dhaani koja bježa,te informiše Asthanu. Dhaani se okrene i gleda ih šokirano.
Viplav dolazi kući,Kanak pita da li je Dasharath dobio kauciju. Viplav negira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *