Nanisa zaključava Krisha i Nandini u sobu!

Indijske Serije

Mn 25.05.2016., ( 2. sezona, 23 epizoda),Nanisa zaključava Krisha i Nandini u sobu!

By  | 

pageNanisa zaključava Krisha i Nandini u sobu!

AЕpizoda počinje sa Krishom koji se vidi sa Abhayram i kaže mu da je napustio tu kuću. Abhayram ga pita zbog čega.Krish kaže da je nije napustio sada, ne bi je napustao nikad.Postao bih član njihove porodice i Nandinin. Abhayram kaže da srce bira odnose sa puno poteškoća kao što je njegova majka izabrala njega, ali on ( Krish ) nije prihvatio tu vezu. Krish kaže da ne želi da priča o tome. Abhayram mu kaže da se vrati.Krish odbija.Abhay ga oslovljava sa sinom i kaže mu da razmisli.Video sam kako se godinama igraju sa tvojim emocijama.Pita ga da li i dalje razmišlja o njoj.Krish kaže ne. Abhayram mu kaže da zatvori svoje oči i vidi ono što treba da vidi.Krish zatvara oči i vidi Nandini u svom naručju.Otvara oči. Abhayram ga pita da li je nju video.On mu kaže da se prave emocije vide sa zatvorenim očima, kaže mu da može da pobegne od nje,ali ne i od emocija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini zove Krisha jer je zabrinuta gde je.On se javlja.Ona izlazi iz sobe i vidi Kriša sa peškirom.Pita Kriša kad se vratio.Krish kaže da je slatka kad se smeje.Nandini kaže da neće pričati sa njim.Ona se supliće i Krish je pridrži.Gledaju se. Naina Bawre pesma je u pozadini.

Nanisa dolazi i pravi problem.Ona kaže Jamuni da Nandini ima aferu sa čovekom koji je sedam godina mladji od nje i priča o poštovanju.Ona kaže da će Nandinina afera uticati na Sudhu.Nandini plače.Jamuna je pita zbpog čega pravi problem.Krish kaže da je to nesporazum i da izmedju njih ne postoji ništa što Nanisa misli.Gospodin Shekhawat kaže Krisu da ide u sobu i kaže Nani da okruženje u kući postaje gorko.Nanisa kaže da će svi pričati o njenoj aferi.Gospodin Shekhawat joj kaže da se spakuje i da će je odvesti kući.Nanisa je ljuta i pita ga da li joj traži da ide zbog te devojke.Nanisa kaže Nandini da neće da ode pre nego što Nandini ne izbaci.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *