Gazdarica 56. i 57. epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 56. i 57. epizoda!

By  | 

page gGazdarica 56. i 57. epizoda!
Prevod čitateljka Mahpeyker. Hvala! 🙂
Gazdarica – 56. epizoda – Sesilija otkriva Konstancu.

Sesilija prebaci Davidu zato što je nije branio od Sesilije,govori mu da su oni završili.Sesilija plače zbog Davida,Veronika je vidi,nju to pogodi pa plače i ona.
Lusija ,Irenina kćerka je bolesna i curi joj krv iz nosa.Ona je zabrinuta za njeno zdravlje.Veronika poziva Sesiliju da bude u njenoj vili jer smatra da će tako David imati razloga da dolazi,te da će stoga njoj biti blizu.

Irene se suoĉava sa Patrisijom i prebaci joj da se petlja sa Alehandrom.Sesilija otkrije da Konstanca nije Arapkinja ,Veronika je zabrinuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gazdarica 57. epizoda, Veronika i Alehandro se ljube

Getrudis govori Veroniki da je žele ubiti i da zato beži,govori da zna dosta toga o svojim progoniteljima. Veronika je uverava da je uz nju, te je uz pomoć Konstance i Luća zatvori na “bezbedno” mesto koje sliči katakombama (ono podzemlje gde je Gabrijela bila zatočena).
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *