Viplav pristaje da dođe u Mumbaj na poslovni sastanak!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (263. ep.) 31.05.2016. – Viplav pristaje da dođe u Mumbaj na poslovni sastanak!

By  | 

page

Viplav pristaje da dođe u Mumbaj na poslovni sastanak!
Epizoda počinje sa Dhaani koja govori djeci da zapamte cijenu buketa svijeća. Čovjek je prikazan kako stoji ispred prodavnice buketa i govori da mu je raspoloženje uništeno. Dhaani mu govori da će ga cvijeće oraspoložiti ,neka ga da osobi sa kojom ide da se vidi. Čovjek veli da nije dobro (cvijeće),Dhaani kaže da izgleda da on ne voli suncokrete,donijeće mu bukete žutih i rozih ruža,pita da li je to dobro. Mušterija je zadovoljna,veli da je rekao to svojim radnicima,ako mušterije ne voli neki produkt ,onda moraju imati spremni neki drugi produkt. Hvali njen smisao za humor. Upita za cijenu. Dijete kaže 1000 rupija. Dhaani kaže ne,samo 500 rupija. Njen prijatelj pita kakva je korist od iskrenosti. Mušterija plati 600 rupija,Dhaani odbija da uzme dodatan novac ,pita ga da im daju veliku narudžbu. Mušterija je pita da nazove na dati broj ,Shrivastav joj je rekao.Dobiće ugovor jer se njena kćerka udaje. Dhaani mu se zahvali. Njen prijatelj kaže da će sada lutka tj. Vidha biti primljena u školu. Dhaani uzima buket u ruke. Viplav razmišlja o Dhaani i posjeti cvijećari sa njom. Flešbek je prikazan. Viplav i Dhaani su u prodavnici cvijeća. Mirišu cvijet. Viplav gleda u cvijet i veli da ovo cvijeće ima njen miris. Neko upita Dhaani da stavi tuberozu u cvijeće i njeno cvijeće će se onda brzo prodavati. Dhaani se prisjeća kako je rekla Viplavu da kad god vidi cvijeće,da je se sjeti,a Viplav njoj da se ona treba njega sjetiti. Kraj flešbeka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *