Nandini ošamari Kundana pred svima i kaže istinu!

Indijske Serije

Mala nevjesta (2. sezona,36. ep.) 09.06.2016. – Nandini ošamari Kundana pred svima i kaže istinu!

By  | 

page

Nandini ošamari Kundana pred svima i kaže istinu!
Epizoda počinje sa Nandini koja ugleda dekorisani krevet na kome je cvijećem napisano ‘izvini’ i veliko pismo od Krisha. Izvinjava joj se i poziva je na terasu. ‘Naina Bawre’ svira u pozadini. Nandini se smije i odlazi na terasu. Ugleda Krisha kako stoji i kako je gleda nasmijan. Svira romantična pjesmu ‘ Tere Saara Main’. On joj daje knjigu,uhvati je za ruku i poljubi u obraz. Veli da je zaboravio da joj pokloni za prvu bračnu noć. Doda da nije odgovarajući za nju,ali pokušaće da postane čitav svoj život. Izvini joj se što je gurnuo na pod,veoma se zaštitnički ponaša prema mami. Nandini ga pita da se ne izvinjava,razumije. Krish veli da on zna da je ona jako razumna. Romantična pjesma i dalje svira dok se približavaju jedno drugom. Krish je sjedne na stolicu. Veli da je napravio večeru kao izvinjenje za nju,čekao je svoju ženu,može napraviti sve za nju. Nazove je svojom princezom. Nandini ga gurne,prisjeti se Kundanovih riječi da je ona mala nevjesta. Otrči odatle uplašena. Krish se pita šta se dogodilo sa Nandini iznenada.
Kasnije,Nandini donosi sok za Krisha i uhvati se za uši ,izvinjavajući se. Krish je ignoriše. Nandini veli da mu je napravila ‘parathase’. Krish veli da bi se složio sa poljupcem. Upita zašto radi toliko toga za njega. Ona govori da postoji razlog iza njenog jučerašnjeg ponašanja ,želi da mu kaže nešto. Krish stavi ruku na njena usta ,Nandini ga gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *