Ekadish moli Damini za oprostaj!

Odbačena

Odbacena – 10.12.2013. – Ekadish moli Damini za oprostaj!

By  | 
Zaljubljeni....

Zaljubljeni….

Ekadish moli Damini za oprostaj!
Damini govori Akashu kako veruje u njega, ali je ipak zabrinuta zbog Ekadish. Akash je uverava da nece dozvoliti da se Miti soucava s problemima i uvek ce je ciniti srecnom. Njegova majka ce morati da prihvati Miti, inace ce se odseliti iz te kuce i smestiti se negde drugde. Damini mu kaze da ne zeli da odvaja sina od majke. On joj odgovori da zna da to nisu njene namere, da je uvek cinila ispravne stvari i mislila na dobro svih. On zatim podize Miti i smesta je u kola.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta se sprema, ogleda se. Dolazi Vishnu, grli je. Romantika izmedju njih pocinje, ali ih omete kucanje na vratima. Vishnu ih nevoljno otvara, ali vidi da nema nikoga. Cim zatvori vrata, neko opet pocne da kuca. On opet otvara, na njima su neka deca, dosla su da pitaju da li im je nesto potrebno. Gledaju Muktu. Vishnu kaze da im ne treba nista. Mukta im mahne, pa ih krisom zove da udju. Deca se smeju. Vishnu se okrene pa vidi da ih Mukta zove. On ih otera. Okrene se, gleda Muktu koja se stidi. Vishnu shvata da je nervozna, smesi se.  Prilazi joj i odjednom je podigne u narucje, kaze kako ih sada niko nece uznemiravati. Okrene je, pa je spusti. Gledaju se zaljubljeno. Grli je. Mukta mu kaze da nije vreme za to. On joj kaze da ne treba da gledaju na sat kada je u pitanju romantika.  Dodiruje joj obraz. Taman krene da je poljubi, kada se ponovo zacuje kucanje na vratima. Vishnu ne moze da veruje, Mukta se smeje, kaze mu da ide da otvori. Vishnu otvara vrata, to su njegove komsinice koje jednostavno umarsiraju pored njega u kucu. Dosle su da pozele Mukti dobrodoslicu. Mukta ih pozdravlja. Komsinice joj rade joj aarti. Vishnu se smesi. Daju i njoj i Vishnuu slatkise i poklone. Mukti je neprijatno da to primi, pogleda u Vishnua koji joj klimne glavom.

Krojac uzima Sankrantu mere za odelo, a potom odlazi. Ekadish se pita gde li je Akash. Akash bas tada dodje. Ona ga pita gde je bio. On joj odgovori da je bio sa Miti i da ce je opet ozeniti. Ekadish ga pita zasto. Akash joj kaze da ga ne zapitkuje danas. Poslusao ju je i ozenio Miti, zlostavljao ju je i tada nista nije rekao, ali danas joj kaze da mu nista ne govori. Vise joj uopste ne veruje nakon svih lazi, zna da mrzi mnogo Miti i prema tome nece zlostavljati Miti i biti nepravedna prema njoj, inace… Ona ga pita sta inace. Akash joj kaze da ce napustiti tu kucu i otici negde drugde da zivi.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *