MN 13.12.2013,Ucena!Smrt Pase ili smrt pacijenata - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 13.12.2013,Ucena!Smrt Pase ili smrt pacijenata

By  | 

jAGI I pASAUcena!Smrt Pase ili smrt pacijenata

Epizoda pocinje kako siledzija dolazi prerusen u medicinsku sestru da ubije Pasu.On cilja pistoljem na njega,ali ne moze da povuce obarac.Cuje neku buku I izlazi.Sudara se sa Lal Singom.LS ga pita za  ime.Siledzija odgovara da je on Visnov mladji brat Raju I odlazi.LS pita za Raju.Ganga kaze da Visnu nije dobro I da je zato poslao njega.LS kaze da koliko on zna Visnu nema brata.Ganga kaze da je onda mozda njegov rodjak.

Siledzija zoove sefa,kaze da je hteo da ubije Pasu,ali je okidac zaglavio u poslednjem trenutku.Sef mu kaze da preduzme nesto I ubije ga.On dodaje das u dobro placeni dag a ubiju.On kaze da zeli da cuje za njegovu smrt po svakoj cenu I kaze mu da mu ubrizga otrovnu injekciju.Siledzija dolazi kod sestre I trazi joj da mu da injekciju za uspavljivanje,jer pacijent ne moze da spava.Sestra pita koji je doktor odobrio injekciju za pacijenta.Siledzija kaze J.Sestra mu daje injekciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


K se zahvaljuje Devi ma sto je uvela Gangu u J zivot I blagosilja je.B joj kaze da postoji nacin da njih dvoje dobiju svoje dete,kaze d aim se zelja moze ostvariti.K ga pita o cemu govoris.B kaze da G utroba je slaba I nebi mogla da nosi tezinu bebe,ali zato moze biti beba J I Gangina I govori joj o Surogat trudnoci.On joj objasnjava da surogat majka radja dete bioloskim roditeljima.K kaze da je radjanje prirodan postupak I prekoreva B sto razmislja na ovaj nacin.Ona kaze da beba dobija sve vrednosti od majke.K kaze da ona ne zeli da placa nikakvu surogat majku I da  ima punu veru d ace Devi ma nesto uciniti.

Siledzija dolazi kod Pase ponovo sa namerom dag a ubije.On drzi otrovnu injekciju u ruci.On dobija poziv od svog sefa I kaze d ace ga upravo ubiti.Sef je srecan I kaze mu da ne prekida poziv.Pasa se budi I baca cebe na siledziju.Bori se sa njim poput vojnika.Visnu dolazi trceci I obavestava J I LS da mu je neko uzeo radnu uniformu,pretuko ga  I zakljucao.J pita sestru za Raju.Sestra kaze da je otisao u Pasinu sobu.J trci u Pasinu sobu.J ulazi u sobu I vidi Pasu kako udara siledziju u glavu.J ga pita za njegovo ime.Sef to cuje preko tel.,naljuti se I prekida vezu.On kaze siledzijama da se spreme da odu u bolnicu.J pita siledziju zasto je hteo da ubije Pasu.Visnu mu kaze dag a je taj covek pretukao I uzeo mu uniform.LS kaze d ace pozvati policiju.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *