Mehmet gaji osećanja prema Džemre???

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 92 epizoda drugi deo, Mehmet gaji osećanja prema Džemre???

By  | 

capture-20160716-153602Mehmet gaji osećanja prema Džemre???

Evsun se javlja Sultan iz Milana.Sultan odlazi u vidno lošem stanju kod Saliha.Sultan je pita kako je mogao sve da kaže Dževrije.Sultan besna lomi automobil koji je kod njega bio na popravci.Ganimet je u lošem stanju nakon što joj Dževrije i Muzafer kažu kakva je Sultan osoba.

Arda je u butiku La Evsun., on se priseća Evsun. Zejneb dolazi i on je ljut na nju što ga je zbog nje supruga napustila, govori joj da joj je već rekao da voli Evsun.Zejneb ljuta odlazi.

Evsun oflazi kod Afika.Ona mu jasno daje do znanja da joj se ne dopada projekat i govori mu šta je očekivala.Zatim odlazi da obilazi grad, a Afiku kaže da će o saradnji razgovarati ponovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar dolazi kod Evsun u Milano i pokušava da joj objasni koliko je Arda voli, kaže joj da on zaslužuje drugu šansu.Kenana ispituje policija i pokušava da sazna nešto od njega.Ateš ih posmatra sa strane i pita se zašto ga nije ubio.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *