Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 50. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 50. deo

By  | 

5

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 50. deo
Sutra dan ujutru je sluga doneo Akašu kutiju pića i izašao. Akaš se probudio uzeo flašu koja je stajala pored njegove glave da bi uzeo koji gutljaj i video da je flaša prazna. Iznenađeno je skočio iz kreveta i pomislio da je sve popio, a onda je ugledao veliku mrlju na posteljini i shvatio da se piće prosulo. Otišao je da uzme novu flašu i povukao bravu na vratima da ga ne uznemiravaju. Bolela ga je glava, ali od pića nije odustajao. Pio je i pio i onda je ugledao svoju ženu. Naravno, pričinjavalo mu se.
Obradovao se i rekao: “Došla si kod svog mužica! Znam ja da ti puno voliš mene. Samo hoćeš da me napraviš ljubomornim, zato si mi sve ono priredila. Mila moja i ja volim tebe, kako bih ja mogao tebe da prevarim i povredim kada si ti moj život i moja snaga! Znaš da ja samo živim zbog tebe i naše dece!”
To je sve čuo Sankrat. Hteo je da uđe kod Akaša da popriča sa njim. Zvao je brata i molio ga da mu otvori vrata, a Akaš mu je rekao da ide i da ga ostavi, on ima važan razgovor, neka ga ne uznemirava. Sankrat nije odustajao moleći ga da mu otvori, ali Akaš ga je oterao. Vrata nije hteo da otvori ni Ekadeš kada ga je zvala i lupala mu. Akaš je bio u svom svetu. Ekadeš je legla u postelju i više nije ustajala, govoreći da, ako njen sin umre, umreće i ona. Čak je i hranu odbijala. Na nagovor sestre pojela bi nekoliko kašika supe, zbog lekova. To je trajalo nekoliko dana. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *