ETRETR - 270. ep. – Raja shvata da ga Rani voli!!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (270. ep.) 4.8.2016. – Raja shvata da ga Rani voli!

By  | 

1Raja shvata da ga Rani voli!

Raja pita Rani da li igra istu igru sa Jeewan koju je igrala sa njim, svako može biti izdat kad je izdaja tako lepa. On kaže da kad ju je video u venčannici tog dana, zaboravio je tog dana na svoje neprijateljstvo i izdaju. Na trenutak je pomislio da ga zaista voli. Suze skliznu iz Raninih očiju. Raja je podseti na trenutke koje su proveli zajedno. Uverava je da nikad neće zaboraviti taj trenutak i osećaj. On je položi na krevet od slame i približi joj se. Ona pronađe štap/motku i udari Raju po glavi. On se oklizne napola (valjda). Rani se zabrinuto okrene ka njemu i pomogne mu da ustane. Zabrinuta je jer je Raja povređen na grudima. On je uhvati za ruku rekavši da ako mu je ona nanela tu povredu, ona će je i lečiti. Rani pogleda okolo, znojeći se otkopča njegovu košulju i stavi mu staklo od lomljenog fenjera na grudi. Previje mu povredu. Raja mrmlja da joj nikad neće dozvoliti da ode od njega. Ona se okrene na stranu, njena ruka je zaglavljena ispod njega.
U palati, Amrita pita Juman za Raju. Juman kaže da je Raja izašao zbog nečeg važnog. Jeewan je čuo ovo i zabrinut je zašto su Raja i Rani uvek zajedno. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *