Ucenjivač šalje Ragini slike nje i Parineete na mostu!

Indijske Serije

Swaragini (378. ep.) 05.08.2016. – Ucenjivač šalje Ragini slike nje i Parineete na mostu!

By  | 

pocetakUcenjivač šalje Ragini slike nje i Parineete na mostu!

Epizoda počinje sa Adarshem koji gleda u papire za razvod. Sanskaar i Swara dolaze kod njega. Adarsh veli da je mislio da da Parineeti razvod i završi sve ali sada… Pita se gde je ona otišla. Sanskaar govori da će je uskoro naći. Swara misli da sazna da li je Parineeta zaista nestala ili glumi.

Dadimaa dobija poziv med. sestre koja je ponovo ucenjuje i pita o njenoj rani na vratu. Dadimaa veli da je se seća i prekine poziv.

Swara daje aarti Annupurni. Annupurna pita Swaru da da aarti Durga Prasadu. Swara veli da su oni otišli da traže Parineetu. Ragini veli da ne treba. Swara govori da je ona (Ragini) želela da se Parineeta vrati kući. Ragini potvrdi, ali je sada uvidela svoju grešku. Govori da čak ni Adarsh ne želi da se ona vrati u njegov život. Annupurna veli da je Ragini u pravu. Sujata govori da oni ne žele Parineetu, njih dve su im dovoljne. Swara je oslovi. Sujata pita Ragini šta je napravila za doručak. Swara misli da sazna da li Ragini krije nešto od nje. Ona dobije Sulekhin poziv. Ova je pita da se nađu van kuće. Ragini ih čuje i pita se zašto je Sulekha zvala Swaru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *