Rani odbija da se uda za Jeewana!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (278. ep.) 16.8.2016. – Rani odbija da se uda za Jeewana!

By  | 

1Rani odbija da se uda za Jeewana!

Rani je zabrinuta zbog svađe između Raje i Jeewana. Pita se zašto Jeewan uvek smatra da Raja greši. Meena kaže da Jeewan radi to zbog Rani, smatra da vredi više od prijatelja. One odluče da odu u palatu, Rani pre toga ode kući da da lekove Dadu. Raja i Jeewan se smeju sa Raj Matom, Raja ih oboje nahrani slatkišima. Raj Mata gleda odsutno dok Raja obavesti Rani da je došao da zatraži njenu (Raninu) ruku od Raj Mate. Rani zaplače od sreće, ali Jeewan doda da traži njenu ruku za svog mlađeg brata, tj. njega (Jeewana). Raja se osmehne, Rani vikne na njih da prestanu. Ona odvuče Raju za ruku unutra, Raj Mata zadrži Jeewana da ne ode za njima.

U sobi, Rani uhvati Raju za okovratnik pitajući ko mu je dao pravo da odlučuje u vezi njenog života. Čovek ne daje ni svoje igračke tako lako, a ona nije ni igračka ni životinja. Ona se neće udati ni za koga osim za njega, makar ga čekala i celog života. Raja je snažno stegne i odlučno kaže da će morati ili da se uda za Jeewana ili da napusti grad. Rani pita zašto, da li zato što ako ona ostane pored njega on neće moći da kontroliše svoje srce. Pita kako može da joj naređuje kad njegovo srce ne sluša ta naređenja. Raja se okrene da ode, Rani ga zaustavi rekavši da je njena odluka da se neće ni udati za Jeewana niti će napustiti grad. Došla je tu da ostvari snove svoje bake. Raja joj preti da će joj slomiti/uništiti sve snove, proteraće je u selo i izbaciti iz ove kuće. Rani se raspravlja da je ovaj grad veliki. Raja joj zapreti da će ispričati istinu Raj Mati, da ona troši svoj život tako što ide za momkom koji je nije vredan. Rani mu obgrli lice rekavši da će ona odlučiti to, on se mora jednom pogledati njenim očima i shvatiće da je jeste vredan. Raja traži ponovo potvrdu da li ona neće pristati na ovaj brak, a zatim ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

46 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *