Harman pobegne iz zatvora i uperi pištolj u Surbi!

Indijske Serije

Shakti (19. ep.) 23.06.2016. – Harman pobegne iz zatvora i uperi pištolj u Surbi!

By  | 

1Harman pobegne iz zatvora i uperi pištolj u Surbi!

Surbi čita Golijevo pismo u kom traži od nje da mu sredi da se vidi sa njenom sestrom. Ona baci pismo na Golija i kaže mu da ne baca ljubavna pisma više inače će se žaliti Bebe.
Preeto kaže svojoj snaji da jede dobru hranu i da rodi dečaka. Snaja je pita kako zna da je ta beba dečak. Preeto kaže da zna i kaže joj da rodi sina. Njena snaja razmišlja kako je ona morala da donese svoju bebu (valjda)i kaže Preeto da je njeno vaspitanje pogrešno i da je Harman uvek u zatvoru. Preeto kaže da je Harman pametan i zato uvek pobegne iz zatvora. Harmanovog oca pozove Bhatia i on pita svog brata za narudžbinu. Njegov brat kaže da ne mogu ispuniti/isporučiti narudžbinu od 500 stvari. Harmanov tata mu kaže da isporuči narudžbinu.
Harman je u zatvoru i pita policajca da otera guštera. Policajac pristane i kaže mu da se ne pravi pametan. Harman kaže policajcu da spava i ključevima otvori katanac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbi pita Bebe da li je lepa. Bebe potvrdi, kaže joj da je jako lepa. Surbi pita da li je Somija lepša od nje. Bebe kaže da je Somijina lepota kao papirna ruža. Surbi je pita kako to misli. Bebe joj kaže da spava i ne odgovori joj. Surbi pogleda. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *