Bari Rani Maa i Kaal ispričaju sve Raji!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (292. ep.) 5.9.2016. – Bari Rani Maa i Kaal ispričaju sve Raji!

By  | 

5Bari Rani Maa i Kaal ispričaju sve Raji!

Prevod: Vivi

Raja popusti stisak u šoku. Sashi dolazi da informiše da Raje nema nigdje u palati, a auto mu je ispred. Raj Mata uvjerava Rani da će Raja doći uskoro, ljudi ogovaraju zašto postoji problem u svakom ritualu ovoga vjenčanja. Kokila govori Raji da je Kaal zajedno sa Bari Rani Maa ubio Ranu Indravadhana. Te noći, Gayatri je bila trudna i nakon što je rodila, vratila se u palatu. Bari Rani Maa je i nju ubila. Do sada su svi mislili da su Raj Mata i Rani mrtve, a kada je Bari Rani Maa pronašla Lakhana, ubila je i njega. Raj Mata je uspjela da pobjegne sa Rani. Raja skrha klekne, viče Ranino ime u bijesu. Kokila ode iz sobe. Bari Rani Maa i Kaal dolaze da traže Raju kada prođu pored Kokile, požure u sobu, gdje Raja sjedi izgubljen i slomljen. Pita se kako da oženi Rani kada mu Bari Rani Maa dotakne rame. On im zabrani da ga dodiruju. To su krvave ruke, uprljaće ga. Nazove ih ubicama. U sali, sveta vatra se gasi. Rani je sigurna, Raja joj je obaćao da će je oženiti, njegova obećanja nisu lažna. Amrita odlazi da ga potraži, ali je Bindu zaustavi, neka ostane tu, nema niko od starijih prisutan. Jeewan ode da ga potraži umjesto nje. Ovamo, Kaal nazove staricu ludom, ali kako je Raja pao pod njen uticaj. Raja baci vaznu polomivši je.
Veli da njih oboje dobro znaju da nije luda, već je Raj Mata od Amorkota, Prevadha Singh, čijeg sina su krvavi tragovi još na Kaalovim rukama, a Bari Rani Maa je ubila Gayatri Singh Dev pred njegovim očima. Zaštitili su nevino dijete i uvjerili ga da je samo noćna mora u pitanju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *