Surbhi se ipak pojavljuje na molitvi umjesto Soumye!

Indijske Serije

Shakti (105. ep.) 17.10.2016. – Surbhi se ipak pojavljuje na molitvi umjesto Soumye!

By  | 

capture-20161018-142709Surbhi se ipak pojavljuje na molitvi umjesto Soumye!

Prevod: Anabela & Vivian. Anabela, hvala. 😀
Epizoda počinje sa Varunom koji primeti da je Prito napeta. Govori joj da želi da je vidi srećnu uvek. Šano pita Virena šta da obuče. Viren je pita da obuče nešto po svom ukusu. Ona kaže da će biti srećna kada Harak Sing i Prito budu uvređeni od strane gostiju, mora da bude lepa tokom tog srećnog momenta. Viren se razbesni, govori joj da obuče šta god želi. Zatim dođe do Harak Singa, pita ga da se ne brine, i da ne odgovara gostima.
Harmanov prijatelj Ankit dolazi u Harmanovu sobu i pita ga kada će da bude spreman. Zatim pita o Somiji, Harman ga pogleda. Raavi dođe i veli da Somija nije dete, doćiće. Ankit ode. Harman pita Raavi zašto je slagala. Doda da će istina svakako da izađe na videlo. Harak Sing svima saopšti da počinju puđu. Gosti se raspituju o Somiji, Prito govori da ona nije dpbro i da je ne mogu pozvati. Ankit veli da je Raavi rekkla da se Somija sprema.
Varun daje znak čoveku da upita Harak Singa.Neki čovek, po Varunovom naređenju, počne da ispituje Haraka o Somiji i da izaziva sumnju u prisutnima puđi. Pita ga gde je sakrio svoju snaju, svi su napeti.
Saya kaže svima da odu i hram, Karina je obavesti da Taranu boli stomak. Doda da će da ostane sa njom. Saya se složi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *