Nakusha 28.01.2010.-Duttu je ranjen! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusha 28.01.2010.-Duttu je ranjen!

By  | 

NakuuDuttu je ranjen

Ganpat postaje pohlepan I zeli da uzme nesto novca.Babi mu kaze da se srami jer zeli da uzme od ljudi koji su im pomogli.Ganpat kaze da uzimanje nekoliko kapi vode iz celog mora,ne pravi razliku,ali Babi mu kaze da se pristojno ponasa.Duta I ostali dolaze.Duta odluci da vozi sam.Telohranitelji koji su na zadnjem sedistu postaju nervozni I gledaju na sat.Nakon nekog vremena jedan telohranitelj kaze Duti da zaustavi auto jer mora da se olaksa.Babi pita zasto to nije uradio u hotelu jer su tamo bili sat vremena.On kaze da telohranitelji vise brinu za osobu koju cuvaju,nego za sebe.Duta se zaustavlja I svi izlaze da se malo odmore od voznje.Telohranitelj stoji malo dalje od njih pokraj zbunja I Babi ga ismejava sto mu je potrebno tako puno vremena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Drugo vozilo dolazi I zaustavlja se nedaleko od njih.Telohranitelj trci ka njemu I Babi to vidi.Svi su tihi I vide nekoga kako prilazi sa pistoljem.Duta odmah sklanja Nakusinu porodicu u auto,on trazi pistolj,ali posto ga nema,sklanja se iza vozila,dok Bajron puca.Bajron je pogodjen,Duta mu kaze da sedi sa ostalima u autu,dok on uzima pistolj I pocinje da puca,ali mu ubrzo ponestane metaka.Duta puni svoj pistolj mecima I ubija jos neke ljude,zatim dolazi do Babi I kaze da pritisne Bajronu ranu necim.Jedan od strelaca se sunja pokraj dzipa I izvodi Naku napolje.Covek kaze Duti da ce ubiti devojku ako mu se priblizi.Duta mu se priblizava I kaze coveku da je upuca.Covek gleda pozadi,I Duta koristi prednost I ranjava ga.On Naku odvodi u auto,ali covek podize svoj pistolj sa zemlje I puca u Dutu s ledja.Duta se okrece I puca u njega ponovo,potom pada na zemlju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *