Bindu je napadnuta, ona i Bari Rani Maa se vraćaju u palatu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (335. ep.) 3.11.2016. – Bindu je napadnuta, ona i Bari Rani Maa se vraćaju u palatu!

By  | 

1Bindu je napadnuta, ona i Bari Rani Maa se vraćaju u palatu!

Raja poljubi Raninu ruku u sobi.
Čovek trči ka Bindu, a ona beži dozivajući Bari Rani Maa, on joj jako zatvori usta.
Raja uzme gitaru da svira za Rani. Ona uživa, pozira kao kraljica. Ona puši, pa se zakašlje. Raja se smeje. Ona se ljuti, Raja se uhvati za uši izvinjavajući se. Rani ga poljubi u čelo. Oni plešu i provode kvalitetno vreme zajedno jedući grožđe.
Bindu trči kroz šumu spašavajući svoj život.
Rani pita Raju šta još kraljica radi. Raja kaže da one naređuju, a sluge im ispunjavaju želje. On pita Rani šta treba da uradi. Rani kaže da ako u bilo kom delu srca postoji mržnja, tu ne može postojati ljubav (u tom srcu); ona traži od njega da se oslobodi mržnje prema Bari Rani Maa i Bindu. Raja je uverava. Rani traži od Raje da da šansu Jeewanu, da ima brata, ona bi sve delila sa njim. Raja kaže da je Jeewan postao njen istinski prijatelj, mora mu lično zahvaliti za to. Rani traži dozvolu da izda još jedno naređenje. Kaže da je i za nju njihov brak nova stvar; treba da obeća da će držati njihovu ljubav izvan bilo koje greške koju naprave. Raja obeća da će uvek biti uz nju u bilo kom delu života. Oni se zagrle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *