Dama – 20. epizoda

Dama - La Señora

Dama – 20. epizoda

By  | 

13Dama – 20. epizoda

Victoria se vrati u Englesku pošto postoji čovek u zatvoru koji tvrdi da je ubica njenog oca. Ovo je natera da posumnja u Gonzalovu krivicu. Sumnje se povećaju nakon susreta koji njih dvoje imaju u kući Marquezovih.
Alicia i Salvador zvanično saopšte svoju nameru da odu u Ameriku. Sa druge strane, Alicia poverava Hugu da ode na sastanak sa Victorim za nju (umesto nje), pošto treba da joj da informaciju o umešanosti Gonzala u smrt njenog oca.

Anarhisti koji čekaju u šumi, odluče da na silu zauzmu na silu kuću Marquezovih. Njihov cilj je da odvuku pažnju civilnoj straži dok njihovi drugovi dođu u Barcelonu sa novcem od pljačke.
U međuvremenu, Angel, zabrinut zbog zbližavanja Victorie i Gonzala, odlazi da potraži markiza. U toku rasprave ove dvojice, pojavi se Eloy i obavesti ih šta se dešava u kući Marquezovih. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *