Miti spašava Akaša!

Odbačena

Odbačena 16.01.2014. – Miti spašava Akaša!

By  | 
Krvavi sindur...

Krvavi sindur…

Miti spašava Akaša!

Miti spašava Akaša!

Miti nigde ne vidi Akaša, preplašena je. Doziva ga. Oseti bol u nogama pa padne na kolena. Dopuzi do ivice provalije. Ponovo plačući doziva Akaša, pita gde je. Iznenada se pojavi njegova ruka, vidimo da se Akaš jedva drži da ne padne u ponor. Miti ga ugleda, malo joj lakne, obraduje se. On je slabašno oslovi. Miti ga pita da li je dobro. Pruži ruku ka njemu, ali shvati da ne može da ga dohvati. Moli ga da proba da se uspenje gore, na bilo koji način. On malo sklizne, ona se prepadne. Viče mu da se drži. Akašu klizi suza niz obraz, izvini se Miti, kaže, došao je čas da se rastanu. Ona negira, pita ga šta to priča. Dok je živa ona to neće dozvoliti. Ne da da ode od nje. Počne da viče u pomoć, ali nema nikoga u blizini. Ona podseti Akaša na njihove venčane zavete, šta god da se desi, biće zajedno, neće ostaviti jedno drugo. Ostaće zajedno bez obzira koliko teško bilo. Neće ga ostaviti. On joj obećava da će je voleti do poslednjeg daha. Ona mu odgovori da je sigurna da ih niko neće rastaviti ako je njihova ljubav prava. Nema sile na svetu koja bi to mogla. Ona uz veliki trud i bol dopuzi do neke grane koju potom pruži Akašu. Viče mu da je uhvati i ne pušta. On se jedva drži, uspe da uhvati granu. Miti se moli Bogu da joj da snagu, pa se polako uspravi na kolena i potom stane na noge. Vuče Akaša. Trpi jake bolove, ali ne odustaje. Bodri Akaša da se samo još malo pokrene kako bi se popeo na sigurno. I dalje vuče. Akaš uspeva da se popne na vrh, snažno se grle. Miti je presrećna. Kaže da mu je lepo rekla da ih niko ne može rastaviti, njihova je ljubav prava. Akaš je i dalje u šoku od svega, gleda Miti kako stoji sama. Ona mu se smeši. On je ponovo čvrsto zagrli suznih očiju. Prislone čelo jedno drugom. Akaš je pogleda pa vidi da joj se na mestu gde stoji sindur razmazala njegova krv. Pokaže joj to. Oboje su emotivni, grle se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *