Omer prima metak kako bi zaštitio Bahar !

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 106 epizoda 4 deo, Omer prima metak kako bi zaštitio Bahar !

By  | 

o-hayat-benim-106-bolum-fotograflari-5Omer prima metak kako bi zaštitio Bahar !

Ateš zove Omera i pita ga gde je Bahar.Omer mu teška srca govori i kaže da mora da bude oprezan da ga niko ne prati, jer ako se bilo šta dogoi Bahar on će biti odgovoran.Nehir se pretvara da spava i nakon što Ateš ode ona ga prati.

Džemal se vraća u sobi kod Muge.Muge ga pita zašto je stalno rastužuje.Džemal želi da napusti sobu, ali ga ona moli da to ne radi i obećava mu da neće plakati.Džemal joj udara šamar.Muge plače, Džemal deluje kao da mu je krivo.Hulija čuje plač svoje kćerke i ulazi unutra, vidi da je Džemal ošamario njenu kćerku.
Hulija je besna, pita ga da li se tako ponaša pravi muškarac, pita ga u čemu je pogrešila njena kćerka, jel zato što ga je volela?Hulija izbaca Džemala iz vile.Pre odlaska Džemal se izvini Muge.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar kaže Atešu da je dosta patila i da više ne može, govori mu da će da ga zagrli poslednji put i da onda ode.Bahar i Ateš se grle.Nehir posmatra.

Evsun izlazi i govori učiteljici koja je došla kombijem da Nuran neko vreme neće pohadjati nastavu.Jedan od učenika pita da li zato što je jedna teta rekla da je Nuran usvojena i pokazuje prstom da je to Džemre.Evsun je besna, obali Džemre, prerti joj.Centar za socijalni rad dolazi u obilazak i vidi Evsun u tom položaju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *