Asu igra igru sa Majdom da razdvoji Haruna i Dilaru!

Turske Serije

Paramparca 81 epizoda 2. deo,Asu igra igru sa Majdom da razdvoji Haruna i Dilaru!

By  | 

hqdefaultAsu igra igru sa Majdom da razdvoji Haruna i Dilaru!

Deniz je stalno uz Džansu i ona se u potpunosti oporavlja nakon nezgode.Došao je dan i Džansuinog izlaska iz bolnice.Cela porodica je kraj nje kako bi je izveli.Džansu ih pita jel mogu da svrate i kod oca Baurhana, pa joj Deniz priznaje da je Burhan preminuo i da nije ni izašao iz kome.

Džansu nakon što dodje kući traži kolica za bebu.Niko nije u stanju da joj kaže da je izgubila bebu.Dilara naručuje plava kolica.Džihan je pita da li rade ispravnu stvar.Govori da mora Džansu da sazna istinu.

Nešto kasnije,Asuman dolazi u posetu Džansu.Upravo tada stiže paket sa kolicima.Dilara izvodi Asuman iz Džansuine sobe kako joj Asuman ne bi rekla da je izgubila bebu.Asuman ima nov plan sa Majdom.Majda je poziva i Asuman je oslovljava sa „Harune“, a zatim se odvaja od Dilare.Dilara je sumnjičava.Nakon što se Asu vrati, Dilara je otvoreno pita koliko je sad novca tražila od Haruna i uzima njen telefon, gde nalazi ljubavne poruke sa navodnog Harunovog broja.Dilara besna odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *