Sasural SImar - Simar poveruje Anđelinoj priči protiv Saroj

Indijske Serije

Simar (1682. ep.) 15.12.2016. – Simar poveruje Anđelinoj priči protiv Saroj!

By  | 

capture-20161216-232413Sasural SImar – Simar poveruje Anđelinoj priči protiv Saroj

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Anđeli kaže Saroj da zna da je ona (Saroj) imala problem sa njom (Anđeli) od prvog dana, a sada kada je nije mogla iskontrolisati, koristi crnu magiju. Vikram je pita šta to govori. Tao ji je isto pita. Anđeli govori da je videla Saroj kako uzima tkaninu od Guru ji-a. Saroj veli da nije istina. Anđeli joj govori da se zakune u Vikrama da nije uzela tu tkaninu od Guru ji-a. Saroj kaže da jeste, ali… Anđeli pita šta je ostalo sada za slušati od strane nje? Saroj govori Vikramu da je on zna… Ona to nikada ne bi mogla uraditi. Anđeli kaže da sada znaju njenu realnost, istinu. Roshni kaže da će pitati Puyusha da provede vreme sa njom. Kuši dođe i kaže da je to nemoguće. Piyush mora da je napravio svoj raspored rada sa Vadahi. Roshni odgovori da on ne radi sa rasporedom, on samo nju (Roshni) sluša, jer mu je ona najbolja prijateljica. Kuši joj kaže da se ljudi menjaju. Roshni veli da će joj pokazati kako će Piyush provesti ceo dan sa njom. Vadahi i Piyush razgovaraju o dizajnima. Roshni uleti unutra, Piyushu kaže da je dosta posla, mora ići vani sa njom (Roshni). Piyush joj kaže da je jako detinjasta. Neko ga nazove i on izađe napolje. Roshni pita Vadahi zašto izgleda tako umorno. Napomene joj da se mora odmarati. Vadahi govori da je i posao važan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *