Simar - Piyush je slomljen zbog Vadahinog odlaska

Indijske Serije

Simar (1686. ep.) 19.12.2016. – Piyush je slomljen zbog Vadahinog odlaska!

By  | 

capture-20161220-215626Simar – Piyush je slomljen zbog Vadahinog odlaska

Prevod: Jovan i Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Staramajkom koja pita gde je Vadahi. Prem dolazi tu: ,,Gde je Vadahi? Ostavila je ovo pismo za otkaz u blizini mojih kola. ” Svi gledaju i šokirani su. Simar: ,, Pa što bi dala ostavku tek tako? Ja sam sigurna da ima tu nečega , popričaću sa njom. ” Pari dolazi tu sa pismom u rukama i kaže: ,, To neće biti potrebno. Sve piše u ovom pismu, svi odgovori. ” Simar uzima pismo i čita. U šoku je. Piyush gleda i pita šta piše u pismu. On uzima pismo i čita… Staramajka ga pita da pročita naglas. Piyush čita pismo: ,Oprostite mi jer napuštam ovu kuću. Žao mi je zaista.’ On/Piyush ispušta pismo i kaže: ,, Neću joj dopustiti da ode! Ne. ” On izlazi napolje. Prem mu govori da stane , ali uzaludno. Simar ide za njim / Piyushem. Roshni gleda napeto.. KB joj kaže: ,, Roshni, opusti se. Otišla je zauvek. A Piyush je sada samo tvoj. ” Piyush dolazi ispred gostinjske kuće u kojoj je Vadahi boravila, govoreći: ,, Ne možeš mi učiniti ovo! ” Simar dolazi i kaže mu da se kontroliše. On: ,, Vadahi me je napustila. Napustila je sve nas. Kako mi je mogla učiniti to? Nije trebala da uradi to… Igrala se mojim emocijama! Uništila je naše prijateljstvo pismom?! ” On je tužan i uzrujan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *