Vadahi beži od Piyusha, Anđeli pada niz stepenice

Indijske Serije

Simar (1692. ep.) 25.12.2016. – Vadahi beži od Piyusha, Anđeli pada niz stepenice!

By  | 

Vadahi beži od Piyusha, Anđeli pada niz stepenice
Prevod: Jovan. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Vadahi koja vidi Piyusha. On vidi nju takođe i šokiran je. Gledaju se… Vadahi zatvara vrata i istrčava odatle. Piyush kaže svom prijatelju da odlazi sada. On odlazi iz firme. Traži Vadahi, juri je. Vadahi beži i razmišlja: ,, Oh Bože, Piyush je bio ovde? Verovatno je direktor ove firme njegov prijatelj.. ”
Vikram pita Saroj da prekine više sa tim i pusti to. Ona ga pita da li je on / Vikram može zamisliti da ona / Saroj zaista radi tako nešto. Vikram joj govori: ,, Ti si mi držala ruku i bila uz mene uvek, naučila si me da stanem na svoje noge i da hodam. Verujem ti više nego sebi. Znam da ti ovo nikada ne bi uradila.. Ali je neko ukrao. Čak i ako je Anđeli učinila to, što bi? ” Saroj mu kaže: ,, Ne možemo kriviti ni nju. ” Vikram: ,, U pravu si , ali svi ćemo kad-tad saznati pravu istinu. ” Anđeli prisluškuje njihov razgovor i čuje sve to. Ona kaže: ,, On ( Vikram ) je uvek na njenoj strani. Nadam se da me neće razotkriti. ”
Piyush dolazi ispred gostinjske sobe / kuće, on se seća svog vremena provedenog sa Vadahi. Tada on je ugleda tu. Piyush je iznenađen: ,, Ti… ”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *