Shakti 26.12.2016.,( 155. epizoda ), Varun ucenjuje Surbi i pronalazi Soumyu!

Indijske Serije

Shakti 26.12.2016.,( 155. epizoda ), Varun ucenjuje Surbi i pronalazi Soumyu!

By  | 

Shakti 26.12.2016.,( 155. epizoda ), Varun ucenjuje Surbi i pronalazi Soumyu!
Prevod: Maya. Hvala! 😀

Epizoda počinje sa Surbi koja traži Soumyu na ulici i pita prolaznike. Ona je napeta i zove Harmana. On je pita u vezi Soumye. Surbi mu kaže: ,,Pozvaću te čim saznam nešto o njoj.” Varun se odmara u svojim kolima. On primi Harmanov poziv, prekida poziv vezu i govori: ,,On ne može saznati ništa o njegovoj Soumyi.” Varun zove Surbi i pita je da se sada vide. Surbi mu kaže da dolazi sada. Varun se smeška zlobno. Surbi dolazi da se vidi sa njim. Pita ga gde je njena sestra Soumya. Varun je pita da ne brine i govori joj kako će joj sve reći. Surbi ga pita da li se to on šali sa njom i sveti joj se. Varun joj kaže: ,,Rekao sam ti da te volim, ali ti ipak voliš Abišeka a ne mene.” Surbi ga pita da prekine sa glupostima. Pita gde je Soumya.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Varun joj govori da je došao sa dokazima, pokazuje joj video u kome ga Soumya moli da je pusti da ide. Surbi gleda šokirano. Varun: ,,Dogovorimo se onda! Ti se udaš za mene, a ja ti dam adresu gde se nalazi tvoja sestra Soumya. Može li tako?” Surbi ga pita da li je poludeo. Varun joj kaže: ,,Soumya je sa mnom sada, i ako ne prihvatiš moj predlog, ja ću otići besan i onda ti ne garantujem šta ću uraditi!” Surbi ga pita kako se usuđuje. Želi da ga ošamari, ali joj on hvata ruku.

Kaže joj: ,,Ova nežna ruka ne služi tome da me ošamari… Iako ti nije stalo do mene, stalo ti je do tvoje sestre. Brineš o njoj.Nisam uspeo da čujem jedan razgovor između Preeto i Soumye. Video sam kako Soumya napušta kuću, otišao sam kod nje i pitao je gde ide noću. Soumya mi je rekla da napušta kuću i pitala me je da se vratim u kuću. Pitao sam je šta se dogodilo. Soumya mi je rekla da idem i da ona želi da bude sama neko vreme. Glumio sam da sam zabrinut za nju i rekao joj kako sam joj dever. Soumya je ipak insistirala da odem, ali sam je uhvatio za ruku i poveo sa sobom.” Surbi je šokirana. Varun joj kaže kako nema vremena da ga ošamari ni da misli. On joj kaže: ,,Prihvati moju ponudu za venčanje i reci ,DA’ , ili ću ja poludeti.. Brinuću se o Soumyi jer je ona moja snaja. Odluči.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *