Pardes - Ragav govori Neni da je Sanđana trudna sa Virom!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (31. ep.) 19.12.2016. – Ragav govori Neni da je Sanđana trudna sa Virom!

By  | 

Pardes – Ragav govori Neni da je Sanđana trudna sa Virom!

Epizoda počinje sa Sudom koja govori Neni da je Dadi uhvatila Ragava i Sanđanu u sobi i prebila Ragava. Ne zna čije je to dete. Ira pita Sudu da kaže celu istinu. Suda je pita da prekine. Ira veli da je Sanđana optužila Ragava za silovanje i onda rekla da nije tako. Dadi je bila jako ljuta. Onda je Ragav impresionirao Dadi želeći da se Nena uda za Vira kako bi on imao slobodan put ka Sanđani. Zato je lagao i pita je da se uda za Vira. Nena je šokirana i plače. Priseti se Ragavovih reči. Govori da joj je Ragav rekao da ga Sanđana ne voli, kako je to moguće: „Znam Ragav. Ne može me lagati. Ne može pasti tako nisko. Kako da mu verujem? Saznaću istinu.“ Ona ode.
Sanđana se vidi sa Ragavom u kafiću. Govori da je sve pogrešno i plače. On je pita da sedne i da joj vodu. Sanđana mu ispriča da je trudna. On je šokiran. Sanđana: „Niko ne priča samnom. Svi me mrze. Ne zna da li Vir…“ Ragav: „To je Virovo dete?“ Ona potvrdi, pita da je ne osuđuje: „Znaš koliko sam ga volela. Šta god da se desilo između nas… Ne znam da li će me prihvatiti ili ne. Da li me voli ili ne… Osećam se tako usamljeno.“

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *