Beskrajna ljubav 28 epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 28 epizoda!Nihan i Kemal provode dan zajedno!

By  | 

Beskrajna ljubav 28 epizoda!

Kada Emir stane ispred Nihan, ona shvata da njeni strahovi nisu bili bez osnove i da Emir nikad neće odustati od te ljubavi. On izvlači jedan po jedan adut na sto, a ona je primorana da napravi izbor. Njena ljubav je veća od želje da ona i Kemal budu zajedno, ali postoji jedan uslov. Kemal nakon povratka kući, ne nalazi Nihan.Kemal pokušava da shvati šta se desilo u njegovom odsustvu. Iako Nihan pokušava to da sakrije, ona ne može da spreči Kemala da okrivi Emira za sve. Dok Kemal čini sve da rastera crne oblake koji su se navili nad Nihan, Emir provodi najteže sate svog života u čekanju. Sa druge strane, Nihan je sa Kemalom provela prelepi dan, koji će pamtiti do kraja života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kada počne Emirova igra, koju on tajno kontroliše, Kemal traži najefikasniji način da ubedi Nihan. On polazi u akciju kako bi okončao neprijateljstvo između njega i Emira. On odlučuje da jednom zauvek stanu na putu toj mržnji.Emir je pronašao Nihan i Kemala i očajan je, ali Nihan uspe da pobegne.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *