Nena pristaje da bude surogat majka zarad Ragavove sreće!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (70. ep.) 10.02.2017. – Nena pristaje da bude surogat majka zarad Ragavove sreće!

By  | 

Nena pristaje da bude surogat majka zarad Ragavove sreće!

Epizoda počinje sa Kuranom koji pita gde je Nena. Ragav brani Nenu i hvali je. Kurana pita gde je ona, da li ga je ostavila? Ragav govori da je to njegova kuća i da ne može tako da priča. Nena pita Ahanu da li misli da će se složiti? Treba da nosi dete 9 meseci i onda da joj ga uzmu. Ahana se izvini, nije tako mislila. Biće sa njom to vreme i podržati je, videla je njenu istinu i snagu. Ne mogu svi to da urade, ima ljubav i strast da uradi bilo šta za svoju porodicu. Može naterati Merine da plate za sve što su uradili. Nena pita zar joj daje toliku važnost. Ahana govori da će ona njoj dati sreću jer ona ima tu snagu da postane surogat majka. Pita da li će je muž i porodica podržati u tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ragav govori da ga je ona uvek podržavala i da nije video takvu devojku. Svi oni cene novac i sumnjaju u sve ali to nije slučaj sa njim. On veruje svojoj ženi.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *