Simar (1746. ep.) 19.02.2017. – Vaidehi optužuje Roshni da je pokušala da je ubije, Piyush hoće da izbaci Roshni iz kuće!

Indijske Serije

Simar (1746. ep.) 19.02.2017. – Vaidehi optužuje Roshni da je pokušala da je ubije, Piyush hoće da izbaci Roshni iz kuće!

By  | 

Vaidehi optužuje Roshni da je pokušala da je ubije, Piyush hoće da izbaci Roshni iz kuće!

Simar kaže Roshni da njih dvoje moraju da veruju jedno drugom i da pričaju. Roshni kaže da je htela da joj kaže nešto. Piyush pita kakvu će sad lažnu priču da ispriča njegovoj majci. Ona kaže da je Vaidehi posmatra/prati i da želi da je povredi. Simar pita kako Vaidehi može to da uradi. Piyush kaže da ona (Roshni) mora da optužuje druge, siguran je da ona stoji iza Vaidehine otmice. Simar kaže da to nije tačno. Piyush kaže da Vaidehi i dalje nema, to se sve dešava zbog te Roshni. Traži od Roshni da mu kaže gde je Vaidehi. Roshni kaže da ne zna. Simar kaže Piyushu da pusti Roshni, pita ga zar ne zna kako da se ponaša, nema dokaza protiv Roshni, ona je njegova žena. Piyush kaže da je to njegova nesreća. Telefon mu zazvoni. Piyush: “Šta? Dobro, dolazim.” On ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vikram kaže Anđeli da to nije tako lako. Ako ima ikakve sumnje… Ona kaže da ne sumnja, neka on ne brine. Sluga joj donese kafu. Ona je prinese ustima da je popije kad Saroj dođe i kaže joj da stane, njen (Anđelin) post je počeo. Vikram kaže da je i on zaboravio. Anđeli pita da li može da pije kafu, čaj itd. Saroj kaže da u ovom postu ne može ni vodu da pije, napisala joj je sva pravila, neka pažljivo pročita. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *