Nena sumnja da Ragav nešto krije te želi provaliti u njegovu kuću!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (88. ep.) 08.03.2017. – Nena sumnja da Ragav nešto krije te želi provaliti u njegovu kuću!

By  | 

Nena sumnja da Ragav nešto krije te želi provaliti u njegovu kuću!

Epizoda počinje sa Nenom koja se vraća kući. Zinu govori da je bila gladna, zakasnila je. Zinu se smeje videvši Neninu haljinu i pita Dilrađ da vidi. Dilrađ veli da je došla u toj kurti na brzinu, stoji na terasi kao plašljenik. Zinu se smeje. Nena pita da li je šala gotova, mora da spava. Dilrađ je pita da jede. Nena negira, radiće vežbe svaki dan i neće jesti. Ode.

Ujutru, Ragav trči u parku. Priseti se Armanovih reči i brine se. zove ga. Vir vidi poziv i misli da ne može tako brzo. Govori da treba još da čeka. Ragav misli da Arman igra igru sa njim. Pitanje je par dana, kada dobije taj MMS videće on. Nena dolazi tu. Svidi joj se park. Čuje kako devojke pričaju o težini. Prati ih i misli da će izgubiti kilažu. Part je tu i vidi Nenu. Zaustavi je. Ona ga pozdravi i govori da nije znala da on dolazi tu. On veli da je došao da se spasi od lekcije majke, uvek govori isto stvar. Pita da se oženi. Došao je malo da odmori. Nena veli da je došla da vežba, objasniće kasnije. On joj poželi sve najbolje. Nena se zaustavi videvši Ragava. Ragav govori da joj je navika da pada: “Kada jednom počneš da pričaš, ne staješ.” Ona ga pita da li da ode ako je opet vređa. Ragav: “Uzela si moj komentar ozbiljno.” Nena negira, radi to zbog bebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *