Simar - 07.02.2014. - Rani sipa tablete za spavanje u Sonijino piće!

Indijske Serije

Simar – 07.02.2014. – Rani sipa tablete za spavanje u Sonijino piće!

By  | 

capture-20140207-193908

Simar – 07.02.2014.  – Rani sipa tablete za spavanje u Sonijino piće!

Mata ji joj kaže da ide u sobu da se odmori. Jahnvi odlazi u bijesu. Simar kaže nemoj se brinuti, ona prolazi kroz teška vremena. Simar svima govori da je htela da abortira, ona neće nikada biti majka, ako joj se desi nešto loše. Simar kaže Maa Jahnvi te treba u ovom trenutku. Moramo biti njena snaga a ne njena slabost. Mata ji kaže da je u pravu, svi moramo voditi računa i da jhanvi treba ostati sretna uvijek.

Mata ji zove sve van. Rajhinder kaže Sid i Roli nisu tu. Mausi ji kaže izgledam li kao heroina? Mata ji kaže da, izgledaš veoma dobro . Svi se šale sa Sankal-om. Jhanvi dolazi, Mausi ji kaže izgledaš veoma dobro moja kćeri. Jhanvi kaže Mata ji i maa žao mi je što što sam tako razgovarla s vama Mata ji kaže da niko nije ljut na tebe. Sonia, Sid i Roli su došli. Roli kaže da danas imamo bolje aranžmane . Roli kaže vrijeme će pokazati ko je napravio bolje pripreme . Mata ji pozdravlja svakoga. Verma tetka čestita Karuna-i i grli ju . Ona čestita Mata ji . Svi gosti dolaze jedan po jedan . Sankal se zagledao u Sonia-u. Verma tetka kašlje i zadirkuje ga. Simar i Roli se takođe smiju. Sonia je stidljiva. Sonia dolazi kod Mata ji i kaže: nikad nisam mislila da će moj brak biti ovakav. Sa svim ritualima. Hvala Mata ji. Roli kaže ove suze su tako plemenite čuvaj ih na sigurnom. Današnji događaj je pun sreće. A danas ja i moja Simar didi smo u različitim timovima. Da vidimo ko će pobijediti .

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rani poziva nekoga i kaže: dao si mi ovaj lijek, ali mi nisi rekao kako da joj dam. Ona kaže da, dobro, nazvat ću te kad ona bude u nesvjesti. Ne bi trebalo biti nikakvih grešaka u zadacima. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *