Dil Se Dil Tak - 48. epizoda ( 05.04.2017. ),Teni napušta kuću, Sejal je vređa!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 48. epizoda ( 05.04.2017. ),Teni napušta kuću, Sejal je vređa!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 48. epizoda ( 05.04.2017. ),Teni napušta kuću, Sejal je vređa!
Prevod: Maya. Hvala:)

Epizoda počinje sa Teni koja kaže porodici da je neko promenio adresu sa papirića. Sejal: ,,Sada ćeš kriviti celu našu porodicu? Ma ti, jeftina prostit*tko …!” Parth vikne: ,,Sejal! Poslednji put te upozoravam da ne vređaš više ovako Teni. Ja znam da je Teni nevina iako dokazi trenutno to ne dokazuju..” Shorvori je iznenađena da čuje to, Teni je ponosna na njega. Mohini pita Partha: ,,Reci nam ti nešto. Ti ovu Teni poznaješ mesec dana i za to tako kratko vreme joj toliko veruješ?”

Teni prilazi Dada-i, pita ga da on odluči da li veruje njoj ili Mohini i Sejal. Dada skrene pogled. Razmišlja.. Svi gledaju. Dada: ,,Ne znam šta je tačno a šta nije, ali znam da niko od mojih članova porodice ne bi pao tako nisko da promeni adresu sa papira.” Teni klima glavom i kaže da razume to, ako joj on ne veruje napustiće ovu kuću danas. Svi su šokirani. Sejal i Mohini se zločesto smeškaju. Dada kaže da bi možda to i bilo najbolje za nju i za celu ovu porodicu. Teni je povređena nakon što čuje to, Dada odlazi, Shorvori je tužna zbog Teni. Teni briše suze i odlazi. Parth i Shorvori idu za njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mohini i Sejal srećno plešu u Sejalinoj sobi. Mohini kaže da je ošamućena. Sejal kaže da ta jeftina devojka (Teni) konačno odlazi iz kuće. Sejal misli: ,,Nadam se da niko neće pronaći nikakav dokaz protiv mene. Niko ne sme da sazna za ovo kako sam prevarila/namestila Teni. Moja sledeća meta je Parth, napravio je grešku jer je podigao ruku na mene i sada će platiti za to!” Mohini kaže da je srećna jer se ovaj film za Teni završava, ona odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *