Simar (1796. ep.) 10.04.2017. – Pijuš kaže da će potpisati papire za razvod ako Rošni potpiše!

Indijske Serije

Simar (1796. ep.) 10.04.2017. – Pijuš kaže da će potpisati papire za razvod ako Rošni potpiše!

By  | 

Pijuš kaže da će potpisati papire za razvod ako Rošni potpiše!

Anđeli dođe kod doktora i kaže da će ga poslati u zatvor. Sestra dođe, ona i nju gurne. Anđeli ga zgrabi za okovratnik. Vikram dođe i zaustavi je. Anđeli kaže da će ga ubiti, uništio joj je karijeru. Doktor kaže da je ona došla na operaciju i potpisala papire da oni nisu odgovorni ako išta krene po zlu. Vikram moli Anđeli da shvati, moraju da se smire da bi rešili ovo. Ona kaže da će taj doktor da im pomogne da poprave to jer je on i upropastio. Doktor kaže da će joj dati lekove, ako to ne bude upalilo, moraće opet da je operišu. To će dodatno koštati. Anđeli ga pita je li on poludeo kad hoće da mu dodatno plate. Vikram kaže da operacija nije opcija, moraju da probaju sa lekovima. Anđeli kaže da je sledeći krug poslednji, šta ako se ne poboljša. Vikram je zagrli, moli je da ne plače, biće u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rošni razmišlja o razvodu, pita se šta je ostalo pa da moraju da se razvedu. Ona plače. Simar uđe. Rošni obriše suze. Simar joj kaže da ne može da sakrije njene (Rošnine) suze i bol od nje (Simar). Zna da je povređuje ono što radi, ali neka veruje svojoj majci, radi to zbog nje. Rošni je zagrli, kaže da joj veruje, neće je odbiti, uradiće šta joj kaže. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *