Sasural Simar-Pijuš i Rošni provode romantične trenutke

Indijske Serije

Simar (1798. ep.) 12.04.2017. – Pijuš i Rošni provode romantične trenutke, Anđeli od Vikrama traži novac za tretman!

By  | 

Sasural Simar-Pijuš i Rošni provode romantične trenutke
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Simar dođe u svoju sobu i čita pismo od Prema, u kom je on napisao: “Danas, jako sam ponosan što čujem o još jednoj tvojoj pobedi. Ti si jako dobro rešila stvar u vezi Pijuša i Rošni. Želeo bih da mogu biti tamo sa tobom, ali znam da ćeš ti sve dobro srediti. Uvek ćeš me činiti ponosnim.” Simar plače, kaže da joj Prem nedostaje, moli da se vrati. Tina pita Anđeli da li se vratila nakon onih uvreda tu, sa svojim ružnim licem? Znači, tako je besramna. Misli da je zaboravila da je ovo takmičenje lepote, a ne takmičenje za najružnije lice. I dalje sanja o pobedi, da li je luda? Anđeli joj kaže da umukne, udariće je bude li još jednom progovorila. Zna dobro kakvu igru igra, rekla je njen islov sudijama. Doda da zna sve.Arav priča na telefon: “Da, Ananija, Pijuš i Rošni će se venčati. Mnogo mi nedostaješ.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pijuš uđe unutra, kaže da je došao da mu pokaže “sherwani”, ali pričao je na telefon. Arav govori da je bio poslovan poziv. Pijuš pita je l’ posao koji mu baš nedostaje? Arav negira. Pijuš veli da je znao da on (Arav) ima nekoga, neće reći nikom, pod jednim uslovom. Mora i nju da pozove na njegovo (Pijuševo) venčanje. Želi da vidi izbor svog brata. Arav se složi, hoće. Obojica probaju “sherwani”.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *