Simar (1827. ep.) 11.05.2017. – Piyush upada u Baradvađ kuću!

Indijske Serije

Simar (1827. ep.) 11.05.2017. – Piyush upada u Baradvađ kuću!

By  | 

Piyush upada u Baradvađ kuću!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Ridhima čita svoju mantru i ugleda Piyusha u vodi. Roshni izgovori njegovo ime, dotakne vodu i prizor njega nestane. Ona pita gde je otišao, i moli je da ga vrati. Simar kuca na vrata i pita šta se desilo. Arav kaže Roshni da ne otvori vrata, ali ona kaže da Simar treba da zna šta se događa. Simar uđe unutra i zapanjena je videvši šta se zbiva. Pita šta je to, trebali su je prvo pitati. Ridhima kaže da je to njen Piyush. Simar ugleda njegov prizor u vodi. Roshni veli da im Ridhima pomaže, moli je da joj veruje. Simar se izvini Ridhimi, pogrešno je protumačila njene namere. Ridhima kaže da ovo čini radi svoje sestre. Staramajka uđe unutra i zapanjena je. Roshni je moli da shvati da sve to čine zbog Piyusha.
Piyush hoda po šumi, reže u besu. Odjednom, stane. Uma i Pari uđu u sobu gde su Simar i ostali, nakon čega Uma upita zašto svi oni žele vratiti tog Kaal-a nazad, ubiće ih on sve. Neka prestanu sa time. Kuši kaže Simar da ne može ovo raditi. Simar joj odgovori, neka je ne tera da je ponovo izbaci napolje. Piyush je njihov sin. Staramajka kaže da mogu da izvuku tog Kaal-a iz Piyusha, Piyush se mora vratiti. Pari pita šta sa njihovim životima. Simar ih moli da se smire, a Pari nju da prestane sa svim tim. Piyush se približava kući… Roshni i Arav krenu na vrata da mu otvore. Pari kaže da ne čine to. Piyush, u besu, jako udara u ulazna vrata. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *