Yeh Yaawani Hai Deewani (2013)

Indijski filmovi

Yeh Yaawani Hai Deewani (2013)

By  | 

Yeh Yaawani Hai Deewani (2013)
Prevod: čitateljka Nikolina. Hvala! 🙂

Naina Talwar (Deepika Padukone) je stidljiva i zaludjena studentkinja medicine. Ona stalno uci i uvijek je najbolja, ali se osjeca kao izgnanik zbog svoje povucene prirode. Susret sa starom drugaricom iz razreda Aditi Mehra-om (Kalki Koechlin), cini da shvati da u zivotu zeli vise od samo dobrih ocjena. Tako ona impulsivno odluci da prati Aditi na planinarsko putovanje na Himalaje, pa do Manali-ja, bez znanja bilo koga. Tokom pjesacenja ona obnavlja svoje prijateljstva sa ostalim bivsim drugovima iz razreda, Kabirem”Bunny” Thapar-om (Ranbeer Kapoor) i Avinashem “Avi” Yog-ijem (Aditya Roj Kapur). Kabir je zgodan sarmer ciji san je da luta i otkriva svijet. On ne planira da se ozeni ili skrasi. Zivi sa ocem koji ga mnogo voli i podrzava, kao i sa svojom macehom. Tokom putovanja vidi se Aditina tiha reakcija na Avijevo konstantno flertovanje sa drugim djevojkama. Kabir i Naina shvate da je Aditi potajno zaljubljena u Avija, ali ne pominju to. Tokom planinskog putovanja Kabir i Naina se zblizavaju. Kabir uci Nainu da se smeje, da igra i sto je najvaznije – da voli. Na kraju putovanja, ona je blizu toga da mu kaze sta osjeca ali je prekinuta od strane Avija. On slucajno pronalazi pismo o prihvatanju Kabira na postiplomske studije za novinarstvo, na “Nortwestern univerzitetu” u Cikagu. Kabir objasnjava da je ovo njegovo poslednje putovanje u domovini prije nego sto ode. On je tuzan jer napusta svoje prijatelje ali ujedno i sretan jer ce zapoceti karijeru koja ce ga dovesti do putovanja o kojem je sanjao. Naina shvata da za ljubav i brak nema mjesta u Kabirovim planovima i cuti o svojim osjecanjima prema njemu ali je sretna zbog njega jer prati svoju strast. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: www.santabanta.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *