A i J su sokirani kada otkriju Sancino pravo lice - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

A i J su sokirani kada otkriju Sancino pravo lice

By  | 

EV35SEnIako je Sanci sve uverila u svoju promenu,naredne epizode su pune obrtaja.Indijski izvor govori “J odlazi u Udaipur i tamo srece A.On planira da provede neko vreme sa A u kaficu i tamo vidi Sanci.Sanci je sa svojim drugaricama i tracari da je njeno ponasanje dobre devojke samo drama.J i A su u stanju soka kada cuju ovo..”

Da li ce J biti spreman da ozeni Sanci,nakon sto je ovo cuo bas od nje.

Mada,problemima ovde nije kraj.G je takodje u blizini pogresnog coveka i moze upasti u nevolju bas zbog njega.

Izvor dalje navodi “Siv i A razgovaraju kako je sve veci broj silovanih zena,zato S odlucuje na koledzu da drzi predavanje za bezbednost zena.G govori Kaki da se ne vracaju u Dzatlasar i da je vreme da prihvati Balovu pomoc i pocne da radi u njegovoj bolnici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


G je na putu do bolnice da pita Bala za pomoc.Kada stize u bolnici,ona je obavestena da je on u  X-Ray sobi i ona odlazi kod njega.Kad je Bal vidi momentalno je grli,njoj je neprijatno.G razmislja kako da izadje iz  sobe.Swaminatha dolazi kao njen spasitelj.G je laknulo.

Naredne epizode se ne fokusiraju samo na dramu,vec daju poruku za bezbednost svih zena.Ne propustite naredne epizode,jer kako prenose indijski mediji bice puni preokreta,zanimljivih dogadjaja i najpre poucni.Nama ostaje da vidimo da li je sve ovo tacno….

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *